Personvernerklæring

Personvernerklæring

Personvernlovgivning skal blant annet sikre integritet og konfidensialitet ved behandling av personopplysninger. Solis forplikter seg til å ivareta personvernet for våre ansatte, våre kunder og alle som er interessert i vår virksomhet eller produkter og merkevarer, når vi behandler slike opplysninger. Vi vil kun benytte personopplysninger til formål som er saklig begrunnet i virksomheten, og personopplysningene vil behandles i samsvar med norske lover og forskrifter.

Rammene for vår behandling av personopplysninger

Det rettslige grunnlaget vil være enten at:

 • behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg, å utføre gjøremål i forkant av slik avtale eller for at Solis skal oppfylle en forpliktelse.
 • du har gitt oss et særskilt samtykke til en nærmere angitt type behandling, som for eksempel å abonnere på nyhetsbrev.
 • at Solis har en legitim interesse i en type bruk, og som vi antar at du synes er akseptabel blant annet på bakgrunn av din kontakt med oss. Det er aktuelt i følgende tilfeller:
  • Dersom du har samtykket til å motta tilbud eller nyhetsbrev fra Solis, vil vi kunne foreta en personlig tilpasning av slike henvendelser for å drive markedsføring som oppleves relevant av mottakerne.
  • Dersom du har samtykket til å motta tilbud eller nyhetsbrev fra Solis, så kan vi bruke e-postadressen og en opplysning fra din kontakt med oss, for å tilpasse visning av annonser til deg eller andre på tredjepartsnettsteder (for eksempel Facebook).

Personopplysninger som Solis kan samle om deg:

 • Navn, fødselsdato, e-postadresse, mobiltelefonnummer, etc.;
 • Informasjon om varer og/eller tjenester som du har vist interesse for på solis
 • Informasjon om e-post fra Solis åpnes og hva du klikker på i e-postmeldingen;
 • Samtale, e-post, chattefunksjon eller henvendelse via sosiale medier til Solis Kundeservice;
 • Nedlastningsfeil, hvordan du åpnet og forlot tjenesten;
 • Resultat fra kundetilfredshets- eller markedsundersøkelser;
 • Enhetsinformasjon slik som IP-adresse, språkinnstillinger, geografisk informasjon om enheten og nettleserinnstillinger

Sletting og anonymisering

Vi vil slette personopplysningene når vi har håndtert din henvendelse, oppfylt avtalen eller vår rettslige forpliktelse. Opplysninger som vi bruker til markedsføringsformål, vil vi slette om du ber oss om det, enten ved å kontakte oss som forklart nedenfor. Alternativt til sletting, kan vi fjerne identifiserende opplysninger fra personopplysningene, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til deg (anonymisering). Slik anonym informasjon kan vi bruke i vårt erfaringsarkiv og for å utarbeide analyser og statistikk, for å tilpasse og utvikle Solis markedsføring og produkter i forhold til forbrukernes ønsker og behov.

Slik utøver du dine rettigheter som registrert

Nasjonal og internasjonal lovgivning om behandling av personopplysninger gir rettigheter til registrerte personer. Vi henviser til slik relevant lovgivning for mer informasjon om dine rettigheter.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å utøve dine rettigheter som registrert, kan du ta kontakt med personvernombudet i Solis (e-post adresse: stig@solis.no)

 

Comments are closed.