Fusionbeauty

Fusion Beauty

FUSION BEAUTY

Fusion Beauty er et merke kjent for sine innovative Cosmesuticals.  Det var grunnlegger Randi Shinder som identifiserte et uutnyttet segment i marked: COSMESUTICALS (kosmetikk som pleier og behandler) og LipFusion Lip Plumper ble lansert.LipFusion  Lip Plump gjorde det mulig å oppnå samme resultat som ved leppeinjeksjoner.

Fusion Beauty fortsetter å fusjonere utradisjonell forskning og innovative ingredienser med skjønnhet, og lanserer fler-funksjonelle, høy-kvalitets produkter som starter å virke umiddelbart ved påføring og som samtidig gir resultater på sikt. Det bestselgende Fusion Beauty produktet, og som de er mest kjent for i dag er Stimulash øynevippeserum. 

PRODUKTENE

STIMULASH INTENSIVE NIGHT LASH ENHANCER 

Stimulash Fusion Vippeserum er et av markedets mest effektive produkt på lengde og fylde! Stimulash er et nattserum som dramatisk forlenger, gir fyldigere og tettere vipper på ca 6 uker! 

STIMULASH MASCARA
En luksuriøs mascara som dramatisk forlenger vippene – øyeblikkelig og på lang sikt! Den nyeste teknologi styrker og nærer naturlige vipper.
Vippene blir både lengre og fyldigere på kun 4 – 6 uker

STIMULASH LASH ENHANCER LIQUID EYELINER
Ekstrem ´´long lasting´´ flytende eyeliner som gir dramatisk, intens svart farge til vippekanten samtidig som den gir en dose av SymPeptide™ som gir lengre og tykkere vipper over tid.

LASHFUSION XXL 

Definerte vipper med maksimum volum og lengde samtidig som vippene får tilførsel av fukt, og blir styrket. 

LIP FUSION COLORSHINES

LipFusion er en fuktighetsgivende behandling med gloss-effekt. Glossen er tilsatt revolusjonerende teknologi som forstørrer leppene omgående! Kommer i mange flotte farger. Gi fyldigere lepper omgående og smertefritt Reduserer synligheten av fine linjer og rynker
LIP FUSION XXL
LipFusion XXL er et alternativ til injeksjoner for volum til leppene, og inneholder både kollagen og hyaluronsyre.Produktet har 2 ganger så mye ren, aktiv kollagen som den originale Lip Plumper.

Comments are closed.