Dr.Brandt

Slide_Dr.Brandt

Dr. Brandt Skin Care er en hudpleieserie utviklet av den anerkjente dermatologen Frederic Brandt. Basert på dermatologisk forskning og innovative in-house klinikkbehandlinger, har Dr. Brandt utviklet unike produkter som skal reparere og forebygge skader i huden og gi ny glød.

Dr. Brandt består av tre komplementære enheter. De har egne hudpleieklinikker, et eget forskningssenter og en egen hudpleieserie. Hudpleieserien har oppnådd internasjonal annerkjennelse og har en solid og selektiv distribusjon i resten av Europa, Asia og USA. 

Klinikkene til Dr. Brandt er stadig besøkt av velkjente personligheter, samt tusenvis av andre fornøyde klienter, som videre har gitt grunnlaget for muligheten til å utvikle egen hudpleieserie. Frederic Brandt var en av verdens første dermatologer til å ta i bruk botox, som er mye av grunnen til et godt rykte og ikke minst en unik track record. 

Som merkevare innen hudpleie, er det unikt å drive eget forskningssenter. Dermatologisk forskning foregår under strenge FDA-protokoller (Food and Drug Administration), noe som gjør at de fleste andre hudpleiemerker driver forskning på andre sentre. Det at Dr. Brandt drivet et av USAs få forskningssentre for hudpleie, viser hvor pålitelig merkevaren er. Hudpleieserien til Dr. Brandt består av ulike linjer tilpasset forskjellige behov. Det utvalget sortimentet i Norge består av følgende produktlinjer; Xtend Your Youth, Do Not Age, House Calls, Pores No More og Glow.

Produktegenskaper

Dr. Brandt sine produkter er kjent for å være målrettede produkter som ofte karakteriseres som unike problemløsere. Med de ulike produktlinjene skal det Dr. Brandt være merket uansett type hud, både for eldre som ønsker å redusere synligheten av rynker og linjer, samt yngre voksne som ønsker å forebygge dette og beskytte huden. Dr. Brandt er også for de med mer uren og fet hud. 

Comments are closed.