Om Solis

Solis AS er en rendyrket distributør og merkevarebygger med fokus på det selektive markedet for kosmetikk og skjønnhetspleie. Solis AS tilbyr en fullservice løsning for merkevarer som ønsker distribusjon på det norske markedet. Selskapet driver import, logistikk, markedsføring og salgsbearbeidelse av både kjeder og enkeltbutikker.

Vi har et tre-delt fokus og jobber med det utgangspunkt at vi har tre kundegrupper å forholde oss til; Våre kunder, våre leverandører og de norske forbrukere. Vår organisasjon er derfor innrettet slik at vi skal evne å tilfredsstille og begeistre alle disse tre kundegrupper. Dette kan vi kun oppnå gjennom engasjerte medarbeidere og riktig vinnerkultur.

Våre kjerneverdier er: Lokal ekspertise, markedsforståelse og kunnskap Operativ og fleksibel organisasjon Åpenhet og ærlighet Anerkjennelse og anseelse i markedet er viktig. Kundens tilfredshet med vårt selskap og vår portefølje er vårt viktigste måleparameter og vi har som langsiktig målsetning å være den viktigste samarbeidspartneren til den norske faghandelen. Det er derfor svært hyggelig at vi ved flere anledninger er blitt trukket frem som den foretrukne partner for flere av kjedene i den norske handelen når de årlig evaluerer sine leverandører.

Solis AS er en langsiktig, uavhengig og profesjonell partner. Selskapet ble sommeren 2018 kjøpt av EMH AS, der største aksjonær er det tyske investeringsselskapet Aurelius. Selskapet inngår etter dette i grupperingen Scandinavian Cosmetic Group, som er den ledende distributøren innenfor skjønnhetsprodukter på det Skandinaviske markedet. Solis AS har i dag 21 ansatte og holder til i trivelige lokaler sentralt på Lysaker like vest for Oslo. Daglig leder i selskapet er Stig Ødegaard.

logoEMH_black

logoSC_black

Comments are closed.