Om Solis

Solis AS er en rendyrket distributør og merkevarebygger med fokus på det selektive markedet for kosmetikk og skjønnhetspleie. Solis AS tilbyr en fullservice løsning for merkevarer som ønsker distribusjon på det norske markedet. Selskapet driver import, logistikk, markedsføring og salgsbearbeidelse av både kjeder og enkeltbutikker.

Vi har et tre-delt fokus og jobber med det utgangspunkt at vi har tre kundegrupper å forholde oss til; Våre kunder, våre leverandører og de norske forbrukere. Vår organisasjon er derfor innrettet slik at vi skal evne å tilfredsstille og begeistre alle disse tre kundegrupper. Dette kan vi kun oppnå gjennom engasjerte medarbeidere og riktig vinnerkultur.

Våre kjerneverdier er: Lokal ekspertise, markedsforståelse og kunnskap Operativ og fleksibel organisasjon Åpenhet og ærlighet Anerkjennelse og anseelse i markedet er viktig. Kundens tilfredshet med vårt selskap og vår portefølje er vårt viktigste måleparameter og vi har som langsiktig målsetning å være den viktigste samarbeidspartneren til den norske faghandelen. Det er derfor svært hyggelig at vi ved flere anledninger er blitt trukket frem som den foretrukne partner for flere av kjedene i den norske handelen når de årlig evaluerer sine leverandører.

Solis AS er en langsiktig, uavhengig og profesjonell partner. Selskapet eies i dag av BVS Solis Holding AS, Der de største aksjonærene er Ola Mæle og Stig Ødegaard. Sistnevnte er også Daglig Leder i Solis. Solis AS har i dag 21 ansatte og holder til i trivelige lokaler sentralt på Lysaker like vest for Oslo. Datterselskapet Alf Sörensen AB i Sverige har 17 ansatte og holder til sentralt i Stockholm. Selskapet ledes av Linda Jägre (VD).

Comments are closed.